Wandelen, fietsen, speuren en winnen in De Haan!

Zin om deze zomer een stukje van de Vlaamse kust te ontdekken? Doe dan mee met de zomerzoektochten van Gezinssport Vlaanderen, de sportdienst van de Gezinsbond, in De Haan. Te voet of met de fiets laten we je kennismaken met deze groene parel aan de Vlaamse kust. In juli & aug: ma-za van 09.30-18.00 u. In sept: ma-zon 09.30-12.00 u. & 13.30-17.00 u.

Locatie

De Haan 8420 Tramlijn-Oost (in het historische en geklasseerde tramstation). Start- en verkooppunt: Visit De Haan

Belle epoque, bossen, duinen en strand.
Met haar belle epoque stijl, laagbouw en herkenbare witte huisjes is De Haan een van de mooiste badplaatsen aan de Belgische Kust. Naast de uitzonderlijke architectuur zijn er nog heel wat redenen waarom De Haan zeker een bezoekje waard is. Natuur, erfgoed, strand of actie? Onze zomerzoektochten rijgen alles mooi elkaar zodat je niets moois hoeft te missen. Van 1 juli tot en met 30 september kan er elke dag naar hartenlust gewandeld en gefietst worden langs een mooi uitgestippeld parcours. Voor de kleinste speurneuzen is er een aparte zoektocht op kindermaat met als thema ‘De Haan zoekt Hildegarde’, dat volledig parallel loopt met de wandelzoektocht. Goed gezocht? Dan maak je kans op één van de mooie prijzen uit de prijzenpot t.w.v. 5.000 euro. Mis deze zomerse uitstap niet!

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
10.00

€ 10,00 per gezin.
Leden Gezinsbond en leden Gezinssport Vlaanderen genieten van een voordeeltarief van € 10 i.p.v. € 15 (niet-leden).
In ruil ontvang je het zoektochtenboekje met kinderzoektochtboekje (1 exemplaar/kind), een stadsplannetje, leuke gadgets en kortingen voor verschillende bezienswaardigheden.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Meer activiteiten

Wo jul 17
Locatie

Sint-Laureins 9980 Comercaatweg 8 Maarten Leloup-d'Herckers

Wo sep 04
Locatie

Sint-Laureins 9980 Dorpstraat 71 Sporthal Sint-Laureins

Vr sep 27
Locatie

Blankenberge 8370 A. Ruzettelaan 195 Duinse Polders